Wie zijn wij?

Over ons

Partners+Pröpper is een onderzoeks-, trainings- en adviesbureau en helpt organisaties en overheden bij het concreet en slim realiseren van maatschappelijke opgaven. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere samenleving.

Partners+Pröpper is in 1996 opgericht door Igno Pröpper. Al in 1999 schreef Igno Pröpper het boek ‘De aanpak van interactief beleid.’ In 2005 volgde het boek ‘Tussen pluche en publiek’. De term ‘opgave’ voor het aanduiden van een maatschappelijk vraagstuk gebruikten we al in bestuurskrachtonderzoeken in 2006. Partners+Pröpper heeft ruime ervaring met thema’s als burgerparticipatie, co-creatie en het realiseren van opgaven voor de samenleving. Deze jarenlange ervaring en kennis komen samen in Opgaven gestuurd werken. In 2023 verscheen hierover ons driedelige handboek: Opgaven Gestuurd Werken. Hiermee is Partners+Pröpper de grondlegger voor Opgaven gestuurd werken. Met deze werkwijze bieden wij mensen creatieve energie, concrete resultaten én plezier in hun werk. Ons denken stopt niet en we blijven voorop lopen in de ontwikkeling van Opgaven Gestuurd Werken.

Het team van Partners+Pröpper bestaat uit gedreven medewerkers. Zij streven met een scherp oog het beste resultaat na voor hun opdrachtgevers die actief zijn in zowel het publieke als private domein. Daarnaast werkt Partners+Pröpper nauw samen met partners die elk op hun eigen terrein specialisme inbrengen:

Team

Wij zijn ook

De grondleggers van Opgaven Gestuurd Werken. Voor iedereen die vooruit wil!

VNO-NCW Co-creatie is een samenwerking tussen VNO-NCW Brabant Zeeland en Partners+Pröpper. Samen met bedrijven/ ondernemers, overheden en heel veel andere partijen realiseren wij een duurzame economie op bedrijvenverteinnen.

Onze partners

Factsheet

Schuiven naar boven