Nicoline Jansen

Senior Onderzoeker/Adviseur

Telefoon:
(071) 737 01 67

Expertise

Drs. Nicoline Jansen studeerde kunstgeschiedenis en bedrijfskunde aan respectievelijk de universiteit Leiden en de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit). Tijdens de laatstgenoemde opleiding specialiseerde zij zich in informatiemanagement. In haar werk bij lokale overheden heeft ze vele strategische advies- en verandertrajecten uitgevoerd. Haar werkzaamheden bevinden zich vaak op het snijvlak van dienstverlening en digitalisering. Zij vervulde onder andere de rollen: programmamanager dienstverlening en E-dienstverlening voor de gemeente Alphen aan den Rijn, adviseur doorontwikkeling Klant Contact Centrum van de gemeente Leidschendam-Voorburg, programmamanager voor de ontwikkeling van de dienstverlening van het Intern Diensten Centrum Gemeente Den Haag, programmamanager dienstverlening gemeente Hilversum en programmamanager zaakgericht werken voor de gemeenten Zoetermeer en Almere.

Nicoline wordt regelmatig door Partners+Pröpper ingezet als expert op het terrein van digitalisering en dienstverlening binnen de overheid. Zij werkte mee aan diverse onderzoeken over (digitale) dienstverlening in opdracht van rekenkamercommissies. Daarnaast werkte zij mee aan de evaluatie van de reorganisatie van een dienst van een G-4 gemeente.

Passie

Mijn liefde voor kunst geef ik nog steeds, zij het in mijn vrije tijd, de ruimte: ik ga graag met vrienden naar musea. Bij mooi weer vind je me in mijn eigen tuin, of op een plek waar ik tuininspiratie kan opdoen. Verder zing ik al wat jaren in een klassiek koor. Erg leuk om samen mooie muziek te produceren en af en toe te proosten op een goed verlopen concert.

Schuiven naar boven