Peter Struik

Directeur Partners+Pröpper Noordwijk

Telefoon:
071-7370167
06-14440746

E-mail:
p.struik@partnersenpropper.nl

Bezoekadres:
Kantoor Noordwijk, 's-Gravendijckseweg 60, 2201 CZ Noordwijk

Expertise

Ing. Peter Struik MBA studeerde techniek, management & organisatie en management & economie aan de TH-Rijswijk, TSM Business School en The Hague University. Tijdens zijn laatste studie MBA koos hij het hoofdvak "Strategic Management". Zijn afstudeerscriptie betrof het onderwerp "Strategic Alliances".

Intergemeentelijke samenwerking en samenwerking tussen lokale overheid en maatschappelijke organisaties is daarna als rode draad te herkennen in de vraagstukken waar hij overheden in begeleidt. Vraagstukken die gaan over het vergroten van bestuurs- en organisatiekracht via samenwerking. Dat doet hij met onderzoek, advies en trainingen. Ook heeft hij jarenlange ervaring met beleidsevaluaties en rekenkameronderzoek en is hij directeur van de rekenkamers Nieuwkoop en Langedijk.

Hij verzorgt ieder jaar verschillende trainingen voor opgaveteams. Daarbij ligt het accent op hoe teams op een effectieve en creatieve wijze gezamenlijk kunnen bouwen aan (maatschappelijke) vraagstukken. In zijn trainingen weet hij op een inspirerende wijze de inhoud, het team en de menselijke maat te verbinden.

Passie

In mijn vrije tijd ga ik graag sportvissen en koken. Sportvissen doe ik het liefst in Scandinavië vanwege de prachtige meren met kristalhelder water, de rust en natuurlijk de grote vissen! Een waar walhalla voor de sportvisser. Koken doe ik met een club mannen die het idee hebben te kunnen koken en daarvoor ook regelmatig met elkaar kooklessen volgen. Het is altijd weer een beleving om elkaar in de keuken te treffen. Met een goed glas wijn bij de hand gaat het teamwork als vanzelf en komen de mooiste gesprekken op gang.

Schuiven naar boven