Gratis webinar: meer grip op de begrotingsbehandeling met het college

Gratis webinar Analyse begroting/ jaarverslag 14 oktober

Voor veel raadsleden is het een uitdaging om de begroting of het jaarverslag van hun gemeente te begrijpen. Laat staan dat zij op effectieve wijze kunnen sturen op de beoogde doelen en prestaties in de begroting.

De komende tijd gaan alle gemeenteraden weer de begroting voor 2021 behandelen. Wil je meer grip op de begrotingsbehandeling met het college?

Vergroot dan jouw inzicht met een jaarlijkse analyse van (een gedeelte van de) begroting of jaarstukken en versterk de informatiepositie van de raad. Het doel van deze analyse (gebaseerd op de methode Duisenberg) is om een beeld te krijgen van het behalen van de door de gemeente gestelde beleidsdoelen. Zo komen de raadsleden goed beslagen ten ijs voor het debat met het college.

In het gratis webinar op woensdag 14 oktober om 20.00u leggen Joost Gerrits en Hans van Zijl uit hoe een dergelijke analyse in elkaar zit, wat je er aan hebt en hoe je deze analyse organiseert voor gemeenteraden. Zij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van deze analyse bij diverse gemeenten. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar voor het webinar (vol = vol)!

 

    Aanmeldformulier Webinar 14 oktober – Analyse begroting/jaarverslag

There is no form selected or the form was deleted.
Schuiven naar boven