Gemeente Venlo neemt het Dashboard Samenwerking in gebruik!

Gemeente Venlo neemt het Dashboard Samenwerking in gebruik!

20 april 2017

Vandaag heeft gemeente Venlo officieel het Dashboard Samenwerking in gebruik genomen! Alle ambtelijke accounthouders van samenwerkingsverbanden volgden een workshop en instructie om kennis te maken met het Dashboard en direct te starten met het gebruik!

Foto: Lancering van het Dashboard Samenwerking in gemeente Venlo

Gemeente Venlo is ‘launching partner’
Gemeente Venlo is launching partner. Met de gemeente organiseren we frequent gebruikersoverleg om goed in te spelen op ervaringen en kansen voor doorontwikkeling. Door het gebruik zullen zich nieuwe ideeën en kansen aandienen. Het Dashboard groeit mee. De onderliggende techniek is flexibel en eenvoudig aan te passen.

“Wij zijn erg tevreden met het Dashboard Samenwerking. Het combineert het overzicht op alle samenwerkingsverbanden met uitstekende informatie om te sturen én te controleren. Het dashboard stimuleert ons bovendien goed na te denken waarom je samenwerking aangaat en welke maatschappelijke resultaten je ermee beoogt. Als griffier werk ik er graag mee, omdat het voor onze raad een voortdurend actueel overzicht biedt, dat ze op elk moment van de dag kunnen raadplegen.”
− Geert van Soest, raadsgriffier gemeente Venlo


Meer weten over wat het Dashboard Samenwerking voor jou kan betekenen?

Download de brochure over het Dashboard.

Kijk eens op onze website van Partners+Pröpper Solution voor meer informatie: www.partnersenpröppersolutions

Of maak een afspraak voor een demonstratie. We laten je graag zien wat het dashboard voor jou kan betekenen.

Schuiven naar boven