Bart Litjens

Partner/Senior Onderzoeker/Adviseur

Telefoon naar het buitenland:
+1 (269) 3292448 (kantoor)
+1 (269) 2673958 (mobiel)

E-mail:
b.litjens@partnersenpropper.nl

Voordelig vanuit Nederland naar Bart in de VS bellen:
Bel eerst 0900-0772 / Wacht op verbinding / Toets vervolgens het nummer van Bart in de VS in: 001 269 329 2448
U belt nu voor 3 cent per minuut.

Skype:
De Skypenaam van Bart is: bartlitjens

 

Adres kantoor Verenigde Staten:
1151 W Milham Ave #911
Portage, Michigan 49081, USA

Expertise

Drs. Bart Litjens is vanaf 2000 verbonden aan Partners+Pröpper. Hij richt zich onder meer op onderzoek en advies. Hij ondersteunt organisaties en teams bij het realiseren van maatschappelijke opgaven.  Ook is hij nauw betrokken bij Partners+Pröpper Solutions waar hij bouwt aan innovatieve oplossingen om maatschappelijke opgaven te realiseren.

Sinds 2005 werkt Bart vanuit de Verenigde Staten voor Partners+Pröpper. Door de mogelijkheden van het 'nieuwe werken' heeft hij dagelijks intensief contact met het team in Nederland en begeleidt hij opdrachten voor een groot aantal klanten – ook in Nederland.

Bart studeerde bestuurskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en daarvoor Information Resource Management aan de Hogeschool Maastricht. Hij begon zijn loopbaan bij de provincie Noord-Holland op gebied van regionale samenwerking en de ondersteuning van de (toenmalige) Commissie Beleidsevaluatie van de Staten.

Passie

In zijn vrije tijd is Bart regelmatig met vrienden te vinden op één van de vele golfcourses in Michigan. Lekker buiten met meestal prachtige uitzichten. Verder geniet hij van de uitgestrekte en wilde natuur – ver weg van de bewoonde wereld. Zoals in het meest afgelegen National Park: Isle Royale in Michigan. Zodra het weer dit toelaat is hij thuis ook meestal buiten, al is het maar om gezin of vrienden te verzamelen rond de grill – want dat is in Amerika een echte zomertraditie.

Schuiven naar boven