Geldstromen door de Wijkfestijn

Op 30 maart 2017 organiseert ‘Geldstromen door de wijk’ in samenwerking met Partners+Pröpper het ‘Geldstromen door de wijk festijn 2017’! Het thema van deze dag is KRACHT, KRACHT, KRACHT.

Je bent van harte welkom!

Wanneer:         donderdag 30 maart 2017
Hoe laat:          10.00 tot 17.00 uur
Waar:                Utrecht, Krachtstation Kanaleneiland
Informatie:       www.geldstromendoordewijk.nl/festijn2017

Thema: KRACHT, KRACHT, KRACHT

Over het bundelen van de KRACHT van ondernemers en ondernemende bewoners uit de wijk, van de KRACHT van de bedrijven en instellingen in de wijk, en van de KRACHT van de gemeente en andere overheden voor de wijk. Of het initiatief nu van bovenaf, onderop, binnenuit of buitenaf komt, uiteindelijk gaat het om een goed samenspel waarin partijen elkaar in hun KRACHT zetten en MET VEREENDE KRACHTEN MEER WAARDE uit geldstromen en lokaal vermogen halen, voor de wijk én voor zichzelf. Want iedereen mag en moet er beter van worden!

Programma en werksessie

Het volledige programma vind je op de website. Het festijn biedt een rijk programma en veel werksessies, zoals: ‘Energie voor de wijk’, ‘Vastgoed voor de buurt’, ‘Buurtondernemers zorgen voor beweging’, Ondernemersfondsen als vliegwiel voor de wijkeconomie – en nog veel meer!

Werksessie Partners+Pröpper: ‘Samen werken en samen bouwen!’

Igno Pröpper verzorgt samen met Joeri van de Riet en Thuis van Mierlo de werksessie Samen werken en samen bouwen!

Bewoners, wijkondernemers, bedrijven, instellingen, gemeenten en andere overheden, ze hebben allemaal een eigen verdienmodel, een eigen blikveld. Het is best lastig over de eigenschutting heen te kijken. In deze werksessie staat de opgave centraal en gaat het erom hoe de verschillende partijen vanuit hun verschillende belangen die opgave zo effectief mogelijk weten aan te pakken, maar er ook zelf voordeel bij hebben.

Schrijf je in!

Inschrijven kan hier: www.geldstromendoordewijk.nl/festijn2017

Zien we elkaar in Utrecht?

Met hartelijke groet,

Igno Pröpper
Partners+Pröpper

Geldstromen door de Wijkfestijn
Schuiven naar boven