Oscar Kramer

Onderzoeker en adviseur Partners+Pröpper Noordwijk

Telefoon:
071-7370167
06-48935078

E-mail:
o.kramer@partnersenpropper.nl

Bezoekadres:
Kantoor Noordwijk, 's-Gravendijckseweg 60, 2201 CZ Noordwijk

Expertise

Oscar Kramer studeerde Geschiedenis met een focus op politiek & maatschappij, en Bestuurs- & Organisatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn laatste studie richtte hij zich op onderwerpen als governance, besluitvorming, publieke verantwoording en burgerschap.

Na verschillende advies- en beleidsfuncties heeft Oscar in 2019 het organisatieadviesbureau Van Noortwijck opgericht voor advies en interim-management voor verenigingen, stichtingen en sociale ondernemingen. In deze hoedanigheid werkt hij aan verbetering, ontwikkeling en professionalisering van organisaties.

Daarnaast is Oscar sinds januari 2021 als onderzoeker en adviseur verbonden aan Partners+Pröpper waar hij zich richt op beleidsevaluaties en -onderzoeken voor gemeenten, provincies en de rijksoverheid op het kernthema samenwerking. Denk hierbij aan samenwerking tussen overheden onderling, of met bedrijven en/of maatschappelijke organisaties en inwoners.

Passie

In mijn vrije tijd ben ik bijna net zo druk als op het werk. Zo zet ik mij via een stichting in om kwetsbare meisjes in Noord-Ghana goed onderwijs te bieden en een veilige plek te geven waar zij zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. En bij de Noordwijkse Reddingsbrigade ben ik actief als instructeur waar ik de volgende generatie lifeguards mag opleiden. Om echt tot rust te komen lees en kijk ik graag (historische) boeken, films en series. En je doet me een ongelooflijk plezier met goeie koffie, een treinreis naar een mooie Europese stad en uren op een terras hangen met vrienden.

Blogs

Geen berichten gevonden.
Schuiven naar boven